Известие

Collapse
No announcement yet.

Ръжда

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от giliev Покажи съобщение
    П.С. За 200 лв. по - добре си сложи прагове вместо да боядисваш тези.
    Ръчждата колега се разсейва. Ще тръгна по калника. Не се ли премахне напълно ще се разнесе по калника на всякъде.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Между другото Пачо се справя с праговете перфектно ! Още не са ми паднали !
      sigpic

Comment

Между другото Пачо се справя с праговете перфектно ! Още не са ми паднали !
        Смеят ли да паднат..!?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

За ръждата сте абсолютно прави ! Аз така съм направил + прегове.
          sigpic

Comment

За ръждата сте абсолютно прави ! Аз така съм направил + прегове.
            Това е най-добрия вариант!Пък и с прагове изглежда по-добре!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Най добре си я оправи ти изчисваш ръждата .
              1. Намазваш с цинков грунд (:mrs Цинко се казва)
              2. ако има нужда китосваш и изравняваш
              3.Купи си боя и лак в флакон и забравяш за ръждата
              аз така постъпих с 33то защотото бояджите искат да ме оправят ръждата около капачката , огромни цени и неволята ме науче мисля че е добре за работа пред блока ако имаш нужда от помощ насреща съм http://clubalfaromeo.com/forum/attac...2&d=1241420402
              Last edited by zilala; d.m.y г., 15:07.

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                Най добре си я оправи ти изчисваш ръждата .
                1. Намазваш с цинков грунд (:mrs Цинко се казва)
                2. ако има нужда китосваш и изравняваш
                3.Купи си боя и лак в флакон и забравяш за ръждата
                аз така постъпих с 33то защотото бояджите искат да ме оправят ръждата около капачката , огромни цени и неволята ме науче мисля че е добре за работа пред блока ако имаш нужда от помощ насреща съм http://clubalfaromeo.com/forum/attac...2&d=1241420402
                Най веройтно в най скоро време ще се възползвам от предложената помощ , тъй като хич ме няма по ремонтите
                Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
                Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

По - скоро е нормално
                  Хайде да не се изказваме неподготвени. НЕ е нормално.

Предният тенекиджия е бил идиот или някой се е опитал да мине евтино.
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Колега съжалявам ако съм бил неподговен,но при мен не е имало интрвенция по праговете, просто поцинковката и от двете страни беше започнала да пада точно по ръба на шева и съответно тръгва да раждява. Не искам да влизам в полемика !
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от TheBlueOne Покажи съобщение
                      Колеги, вижте какво се разраства по мойта хубавица.
                      Знаете ли свестен майстор за такова нещо и какво включва и колко горе долу би излязло да се оправи, че ми се плаче като я гледам
                      И аз имам там ама съвсем малко което го оправих
                      знаеш ли как скуриш с скурка 100 - 80 купуваш си преобрзовател на ръжда минаваш мястото чакаш 1 час и после минаваш с кит и пръскаш заспива 2 ,3 часа работа е но си заслужава
                      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                      Ramstein - Benzin
                      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Тая ръжда идва отвътре на прага. Има едно гумено капаче вътре в задния и предния калник - отвори ги светни с фенерче и виж какво става. Ако има ръжда ми пиши на л.с. да ти кажа какво да напръскаш и след това оправяй отвън
                        Last edited by Stranger65; d.m.y г., 11:09. Основание: грешка

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                          Тая ръжда идва отвътре на прага. Има едно гумено капаче вътре в задния и предния калник - отвори ги светни с фенерче и виж какво става. Ако има ръжда ми пиши на л.с. да ти кажа какво да напръскаш и след това оправяй отвън
                          С масло Маслото като се пропие в ръждата и я спира. Край. На уното ми преди си бях напълнил праговете с масло. Още няма ръжда там. И няма и да има.
                          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                            С масло Маслото като се пропие в ръждата и я спира. Край. На уното ми преди си бях напълнил праговете с масло. Още няма ръжда там. И няма и да има.
                            Ако се замислиш малко какво е ръждата може да се сетиш че причината не е пропиване, а друга !
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

Маслото прави защитен филм?
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

и ограничава кислорода. Същото може да го направи и нещо друго.
                                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                                sprint tropheo
                                155/1.8
                                156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                                X